80

10 juni 2016 door Jessica in Blog 0 reacties
Slide Image
80

Haar ken ik al een tijdje. Toch was ik verrast toen ze mij vroeg of ik een healing wilde geven aan haar moeder. Ik dacht dat wensvraag van haar was maar nee, haar moeder had erom gevraagd. Ze is tachtig, deze moeder, niet op internet en Facebook. Ze had wel verhalen over mij gehoord van haar dochter. Omdat ze slecht ter been is vroeg ze of ik naar haar toe kon komen.

Zo kwam het dat ik op een zonnige ochtend met mijn auto naar een onbekende dame reed. Ze ontving mij hartelijk. Ik verwachtte dat we eerst een kennismakingsgesprek zouden hebben maar nee, ze nam me gelijk mee naar een zijkamer. Daar stond een zogenaamde ‘sta-op’-stoel. Ze ging er in zitten, drukte resoluut de rugleuning naar achteren, zodat ze min of meer lag. Wat haar betreft kon ik beginnen. Ik was wat beduusd door haar kordate optreden. ‘Nou ja, laten we starten dan’, lachte ik. En zo gezegd, zo gedaan. Na de behandeling heb ik nog wat gedronken en reed daarna naar huis.

Omdat de behandeling niet in mijn vertrouwde behandelkamer was maar in een totaal vreemde omgeving, twijfelde ik in de auto terug of het wel goed genoeg ging. Loslaten was het devies.

De volgende dag krijg ik een sms’je, ze voelt zich stukken beter, deze lieve tachtig jarige dame. Hoe mooi is dat!

<3