Hoi! Ik ben Uniek. Jij trouwens ook. Met de eigenschappen die jou uniek maken gaan we aan de slag. Kijken we hoe ik jou kan coachen naar beter.

Wie ben ik als coach.

Ik ben een nieuwsgierige, warme, creatieve, open en energieke persoonlijkheid met oprechte interesse in wat mensen heeft gevormd, wat hen beweegt en waar het schuurt. Ik hou van duidelijkheid, heb gevoel voor humor en kan confronterend zijn wanneer dat nodig is. De stappen/stapjes die we zetten zijn op maat van wat jij aan kan. Elk traject is anders, ieder is tenslotte uniek en daar past een persoonlijk plan bij. Ik ben benieuwd naar waar jij mee zit of wat je graag wil bereiken. Jij bent degene die het best kan bepalen of ik jou als coach kan helpen. We kijken samen naar de mogelijkheden en ik probeer in te schatten hoeveel sessies jij nodig hebt maar daar zit je niet aan vast. Ik vraag je na elke sessie of je mijn hulp nog nodig hebt of het verder alleen kunt.

Mijn missie is om jou te helpen om uit het hart te leven.

Mijn missie is om jou te helpen om uit het hart te leven. Jou in beweging te zetten in welke vorm dan ook. Inzicht te geven over wie je nu werkelijk bent. Het bieden van hulp om jouw dromen waar te maken. Ik help je graag om meer levensvreugde te ervaren, gezonder te worden, minder klachten te krijgen van jouw lichaam en te werken aan acceptatie van dat wat niet te veranderen is. Om voeding te geven aan gezondheid en geest. Ik kan je helpen met jouw spirituele ontwikkeling. Dit alles op gebied van gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, werk of een combinatie van deze aandachtsgebieden. Met zorg, aandacht, respect en daadkracht.
Persoonlijk

Meer informatie over mij.

Sinds 1988 ben ik werkzaam als mondhygiƫnist en sinds 2000 heb ik met een collega een eigen praktijk in Almelo.

Het coachen is jaren later op mijn pad gekomen Ik heb begeleiding gezocht en gevonden, opleidingen gevolgd en trainingen gehad. Heel concreet, gericht op kennis & kunde, een doelbewuste keuze uit interesse voor zelfontwikkeling. Afgelopen jaren heb ik mij verdiept in leefstijl en daar een post HBO -opleiding voor gevolgd. Ik heb altijd al een grote interesse gehad voor fysieke en mentale gezondheid, lekker eten en beweging. Synchroon met dit alles loopt mijn interesse voor zingeving, spiritualiteit. Ik heb certificaten behaald bij het Centrum voor Mediumschap en Training.

In 2016 ben ik begonnen met het geven van individuele coaching sessies, eerst in Enschede en nu in Haaksbergen in een aparte praktijkruimte/studio naast mijn woonhuis. Ik hou van reizen, mijn huis en tuin, uitdagingen, sport, zee, mensen, fijne series kijken, sociale activiteiten, muziek, veranderingen, kleur, creativiteit, schrijven, humor, kennis vergaren, nieuwe invalshoeken en van tijd nemen voor dat wat ik aan het doen ben.