Hoi, ik ben Uniek. Jij trouwens ook. Met de eigenschappen die jou uniek maken gaan we aan de slag.

Wie ben ik als coach.

Ik ben een nieuwsgierige, warme, creatieve, open en energieke persoonlijkheid met oprechte interesse in wat mensen heeft gevormd, wat hen beweegt en waar het schuurt. Ik hou van duidelijkheid, heb gevoel voor humor en kan confronterend zijn wanneer dat nodig is. De stappen/stapjes die we zetten zijn op maat van wat jij aan kan. Elk traject is anders, ieder is tenslotte uniek en daar past een persoonlijk plan bij. Ik ben benieuwd naar waar jij mee zit of wat je graag wil bereiken. Jij bent degene die het best kan bepalen of ik jou als coach kan helpen. We kijken samen naar de mogelijkheden en ik probeer in te schatten hoeveel sessies jij nodig hebt maar daar zit je niet aan vast. Ik vraag je na elke sessie of je mijn hulp nog nodig hebt of het verder alleen kunt.

Mijn missie is om jou te helpen om uit het hart te leven.

Mijn missie is om jou te helpen om uit het hart te leven, op gebied van gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, werk of een combinatie van deze aandachtsgebieden. Om jou in beweging te zetten in welke vorm dan ook. Inzicht te geven over wie je nu werkelijk bent. Ik help je graag om meer levensvreugde te ervaren, gezonder te worden en te werken aan acceptatie van dat wat niet te veranderen is. Desgewenst jouw spiritualiteit/gevoeligheid te onderzoeken en te ontwikkelen. Met zorg, aandacht, respect en daadkracht.

Persoonlijk

Meer informatie over mij.

Sinds 1988 ben ik werkzaam als mondhygiënist en sinds 2000 heb ik met een collega een eigen praktijk in Almelo waar we met meerdere mondhygiënisten en secretaresses vele patiënten mogen helpen. Het coachen en mediumschap is jaren later op mijn pad gekomen.

Ik heb van 2014-2016 een driejarige deeltijdopleiding gevolgd en mijn certificaten behaald bij het Centrum voor Mediumschap en Training (tegenwoordig Phoenixworld). Door de jaren heen heb ik vele nationale en internationale docenten gehad. Trainingen en workshops gevolgd op gebied van mediumschap voor het geven van consulten, demonstraties en trainingen.

In 2016 ben ik begonnen met het geven van individuele consulten en readings. Eerst in Enschede, nu in Haaksbergen in een aparte praktijkruimte/studio naast mijn woonhuis. In 2018 heb ik een motivational interviewing opleiding gevolgd en behaald.

Afgelopen jaren heb ik mij verdiept in leefstijl en daar een post HBO -opleiding voor gevolgd. Ik heb altijd al een grote interesse gehad voor beweging, zingeving, fysieke, spirituele en mentale gezondheid. Nog steeds volg ik regelmatig cursussen en workshops op gebied van mediumschap, coaching en leefstijl. Ik ben lid van NTvL (leefstijlkunde)