Coaching - Enschede-Haaksbergen

Ik help je graag met werken aan jezelf, jouw doelen bereiken en leven vanuit je hart.
Coaching

 

 

 

 

  

Coaching

Als je meer behoefte hebt aan klankbord, reflectie of coaching, dan kan je ook bij mij terecht. In mijn praktijk kom ik veel mensen tegen die zich bezig houden met vragen zoals: 

 Waarom voel ik mij niet prettig bij sommige mensen? 

 Ik ben toe aan iets nieuws maar hoe ontdek ik wat dat moet zijn?

 Waarom voel ik mij anders dan anderen?

 Ik ben onrustig en kan mijn draai niet vinden, hoe kan ik dit veranderen?

 Waarom voelt mijn werk niet goed?

 Hoe ga ik om met mijn hoog-gevoeligheid?

 Hoe kan ik dingen veranderen zodat ik dichter bij mijzelf kom te staan?

 Ik heb mijn leven op de rit maar waarom ben ik dan toch niet gelukkig?

Herken je jezelf hierin? Ik kan je helpen met al dit soort vragen. Ik wil jou in je intentie ondersteunen, je hart leren volgen, helpen ontdekken waar je blij van wordt. Hoe ik dat doe? Samen met jou!

  

 

 

 

 

Contactgegevens

 

 

 

 

 

 

Meer inzicht in jezelf

Ik kan met je sparren over de dingen die spelen in je leven en daar mijn visie over geven. Met een helicopterview kijk ik over je schouder mee naar hoe jij zelf naar de dingen kijkt en hoe je ze ervaart. Ik deel hoe dat voor mij aanvoelt en samen bespreken we de aspecten die daar uitkomen en wat je kunt doen om verandering te realiseren. Het resultaat is, dat je beter inzicht krijgt in wat je daadwerkelijk anders wilt, wat je laat liggen, waarom dingen niet slagen of meer energie kosten dan dat ze opleveren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen op pad

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk. Vaak zijn het fijne gesprekken, altijd met een concrete aanpak voor jouw doel en de benodigde openheid van beide. Ik geef je handvatten waarmee je zelf verder kunt. Door op jou in te voelen help ik je op weg met elementen waar je zelf (nog) niet bij kan komen. Je krijgt hierdoor een verscherpt zelfbeeld waarmee je de route voor jouw beoogde verandering, doel of droom zelf ontdekt. Is dat zweverig? Zeker niet. Het is doelgericht en praktisch, want zo ben ik zelf ook.

 

 

 

 

De regie ligt bij jou

Als jij ergens mee zit of je bent op zoek naar verandering of groei, dan kunnen we daar samen aan werken maar resultaat bepaal jij. Jij hebt de regie over wat je van jezelf laat zien en overwat je met de opbrengst van de coaching doet. Mijn bijdrage is, dat ik je ondersteun in het leren leven vanuit je hart om te bereiken wat voor jou belangrijk is.