Depressief

14 januari 2018 door Jessica in Blog 0 reacties
Slide Image
Depressief

Ze wilde graag een gecombineerde reading. Dat wil zeggen dat ik in ga voelen op haar energie (psychic) en daarnaast ook contact maak met één of meerdere overleden dierbaren. Wanneer ik begin met een reading heb ik geen idee waar we over gaan hebben. Elke keer is het weer een verrassing, voor diegene die tegenover mij zit maar zeker ook voor mij. Ik had deze dame nog nooit eerder gezien of gesproken.

Zoals ik meestal werk, voelde ik in op haar energie en begon ik over haar jeugd. Het was een jeugd wat niet altijd makkelijk was. Ik voelde een donkerte, problemen met name met haar moeder. Op dat moment voelde ik een overleden dierbare van haar bij mij komen. Door in te voelen op de dame die doorkwam kon ik aangeven dat het haar oma was, de moeder van haar moeder. Oma nam eigenlijk het gesprek over. Ze vertelde over de problemen die de dochter op dit moment heeft met haar moeder. Dat haar moeder depressief is, al heel lang en dat de dochter van kinds af aan al daar mee geconfronteerd werd. De dochter, die bij mij op de bank zat, beaamde het allemaal. Ik beschreef dingen die haar moeder zegt, doet, laat en hoeveel last zij daarvan heeft als haar moeder dat allemaal doet. Hoe moe ze er van wordt, hoe verdrietig en hoeveel energie dat kost.

Oma, die al die tijd bij mij ‘bleef staan’, vertelde aan mij dat het een zelfgekozen weg is van deze moeder en ze bleef maar zeggen tegen haar, via mij; “Dit is niet jouw probleem”, meerdere malen moest ik het zeggen. Oma gaf aan dat de moeder al heel veel hulp aangeboden kreeg maar dat ze het niet aannam. Oma stimuleerde haar kleindochter om iets meer afstand te creëren en meer haar eigen leven te gaan lijden.

Ik voelde daarnaast ook in op de energie van de dame tegenover mij en ik kreeg te voelen dat het goed zou zijn als ze groepen ging leiden met mensen die zwaar depressieve mensen in hun omgeving hebben en dat met elkaar willen delen. Ik voelde dat er een website is waar ze daar meer informatie over zou kunnen vinden. Opnieuw gaf oma aan dat ze haar eigen leven meer mag gaan leven, zonder schuldgevoel. Verschillende bewijzen gaf ze over het leven van de moeder en ook over haar eigen leven. Het was zo liefdevol en krachtig dit consult en waardevol voor haar. We waren beiden ontroerd. Deze steun van haar overleden oma was zo krachtig.

Paar weken later nam ze contact met mij op, ze is onlangs gevraagd om lotgenoten, die te maken hebben met depressieve mensen in hun omgeving, te helpen… Hoe prachtig is dat!