Drempels

28 april 2017 door Jessica in Blog 0 reacties
Slide Image
Drempels

Jaren was ik al bezig met trainingen, oefenen met healing. Lekker in mijn eigen tijd, heel privé. Niet al mijn familieleden wisten het, niet alle vrienden. Vooral ook de collega’s niet en mijn patiënten in de mondhygiënepraktijk. Ik bleef het namelijk moeilijk vinden, bleef denken aan: zouden ze het stom vinden? Of raar en vreemd? Ik profileerde mijzelf als De Mondhygiënist met Eigen Praktijk. Moeder van een gezin. Echtgenote.

Er moest eerst een vette burn-out voorbij komen voordat ik inzag dat ik niet alleen een mondhygiënist, een moeder en echtgenote ben. Ik ben meer dan dat. Door de burn-out zag ik in dat door die andere kant van mijzelf te ‘verstoppen’ ik nooit tot wasdom zou komen. Dat ik nooit echt mijzelf zou zijn. Ik deed mijzelf te kort. Het is tenslotte mijn leven en die mag ik invullen zoals ik dat wil.

Voorzichtig begon ik in 2015 meer naar buiten te komen met het feit dat ik healing geef en opleidingen volg op het gebied van mediumschap. Ik verwachtte veel tegengas, verlies van vrienden. Het tegendeel was waar. Door mijzelf kwetsbaar op te stellen, mijn ware ik meer te laten zien, werden de vriendschappen dieper en echter. De mensen die er niet mee om konden gaan verdwenen, vele anderen kwamen er juist bij. Hoe meer ik mijzelf werd hoe meer de mensen om mij heen bij mij gingen passen. Inderdaad, doordat ik veranderde, meer mijzelf liet zien, veranderde mijn omgeving ook. Echter, op een positieve manier.

Ik had mijn eigen drempels geschapen. Ik heb zelf altijd de drempels neer gelegd, tot hier en niet verder, dit laat ik wel zien van mijzelf en de healingen en readingen niet. Doordat ik zelf de drempels heb weg (moeten) halen (dank je wel burn- out…) kan ik nu mijn eigen leven leiden. Angst voor verlies van mensen, aanzien wat ook maar, hebben de drempels gecreëerd. De keuze om mijn eigen leven te leiden zorgde ervoor dat de drempels opgeruimd werden.

Ik deed dat niet alleen, ik kreeg hulp van meerdere healers, behandelaars, die mij op dit pad hielpen en vanaf het begin vertelden dat ik ooit dat werk ook zou doen. Ik geloofde ze niet, moest er om lachen. Hoe bijzonder het kan lopen. Laat mij jou ook helpen, in jouw eigen kracht te laten staan en jouw eigen leven te laten leiden. Drempels weghalen. Weg met die angst. Weg met de; ja, maar…

Echt! Het kan!

<3