Follow the sun

31 januari 2016 door Jessica in Blog 0 reacties
Slide Image
Follow the sun

Follow the sun in Enschede.

In het lied ‘Follow the sun’ (je kent het lied vast van de televisiereclame voor vakanties) zingt Xavier Rudd het volgende:

Tommorow is a new day for everyone,
brand new day, brand new sun.
So follow, follow the sun,
the directions of the birds,
the direction of love.
Breathe, breathe in the air,
cherish the moment,
cherish this breath.

Al heel lang weet ik dat ik enorm opknap van de zon. De zonsopkomst en ondergang is prachtig. Wat ik het allerfijnste vind is de felle zon op mijn huid met de wind door mijn haar. Ik voel mij dan één met alles.
Jaren geleden kreeg ik mijn allereerste healing. In de week voor die healing was iemand in mijn omgeving overleden. Ze bood mij de behandeling aan omdat ik zo verdrietig was. Ik lag lekker, sloot mijn ogen en ze begon. Naast alle andere dingen die ik voelde is vooral het beeld van een gigantisch grote zon mij bijgebleven. Het voelde heerlijk, warm en misschien raar om te zeggen, het voelde als thuiskomen.
Afgelopen jaren heb ik veel healings mogen ontvangen, vooral in de tijd dat ik een burn-out had. Door deze behandelingen werd ik mij steeds bewuster van mijn eigen kracht en mogelijkheden. Het was net alsof je een ui afpelt, laagje voor laagje ging eraf, tot ik steeds meer voelde waar ik voor sta, wie ik eigenlijk echt ben. Dat ging natuurlijk niet altijd even makkelijk.
Ik heb er nu vertrouwen in dat er altijd weer een nieuwe dag komt. Dat de zon altijd weer voor je gaat schijnen. Er altijd ergens een weg of mogelijkheid is. Net als vogels die weten hoe ze moeten vliegen.
Het denken omzetten naar voelen, voelen wat je nu echt wil, dat is wat healing mij heeft gebracht. Dingen los durven laten, kiezen voor jezelf, luisteren naar jezelf. Je bent niet zwak als je behoefde hebt aan een healing, juist sterk omdat je jouw eigen kracht weer wilt voelen.

Just follow the sun. (óók in Enschede 🙂 )