Healing - Enschede-Haaksbergen

Healing is doorgeven van universele energie en kan gewoon in mijn praktijk aan huis in Enschede-Haaksbergen. Of op afstand.
Healing

 

 

  

Een sessie in de praktijk

Als je bij mij een Healingsessie ondergaat, dan zit je op een stoel. Het is prettig kleding aan te hebben die makkelijk zit. Jij hoeft niets te doen tijdens de sessie, ik doe het werk. Ik ben een soort doorgeefluik voor universele energie. Tijdens de sessie stem ik mij af op jou, zodat de energie via mij naar jou stroomt. Soms leg ik dan mijn handen op jou maar daar zal ik altijd eerst toestemming voor vragen.

Tijdens de behandeling voel je veel, weinig of je voelt niets. Je kan warmte, kou of kriebels ervaren en wat je ook waarneemt, de energie stroomt altijd door jou. Zelfs als je dus niet iets voelt. Als je meerdere sessies ondergaat, voel je nooit hetzelfde. Je krijgt de energie die je dragen kan en op dat moment nodig hebt. Wat wel altijd hetzelfde is: healing is altijd liefdevol en elke sessie zorgt voor verandering. Dat merk je vaak pas gedurende de dagen na de behandeling. Zelfs als je tijdens de sessie niets hebt gevoeld.

Een behandeling duurt ongeveer een half uur, soms korter. Ik sluit altijd graag af met een kop thee of een glas water, zodat je nog de mogelijkheid hebt om wat vragen te stellen of je ervaring te delen. Eenmaal thuis is het belangrijk dat je veel water drinkt. Als je het prettig vindt kunnen we de eerste dagen na de sessie contact houden om te kijken hoe het met je gaat en wat je ervaart.

  

 

 

Contactgegevens

 

 

 

 

 

 

Healing

Healing is doorgeven van universele energie. Het kan je helpen bij genezing op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau; bij stress, slaapproblemen, onrustig zijn, piekeren, blokkades of lichamelijke klachten. Healing is een goede aanvulling op reguliere zorg maar het is nooit een volledige vervanger. Met Healing wordt er gewerkt aan de oorzaak van je klachten, niet aan de klachten zelf, daar focust reguliere zorg meer op. Een Healingsessie ondergaan is voor veel mensen een abstract begrip en dat snap ik goed, je hoeft er ook niet ‘in te geloven’. Het belangrijkste is dat je openstaat voor wat er kan gebeuren. Feitelijk is Healing daarom voor iedereen geschikt, voor volwassenen, kinderen, baby’s en zeker ook voor dieren.

 

 

 

Recensies

 

 

 

 

 

 

Op afstand

Healing kan je ook op afstand ontvangen. Bij voorkeur hebben we elkaar dan wel al een keer gezien en gesproken in mijn praktijk om een eerste gevoel te krijgen bij elkaar. Daarna spreken wij een dag en tijd af. Jij gaat op het afgesproken moment thuis rustig op een prettige plek liggen, ik stem mijzelf op dat moment af op jou. De universele energie doet dan het werk. Voldoende water drinken en contact houden is dan ook wederom aan de orde.

 

 

 

Blog & Tips