Contactgegevens

Mijn praktijk is gevestigd bij mij aan huis aan de Kolenbranderweg 93 7482 SE in Haaksbergen. Heb je vragen, neem gerust contact met me op!
Contact

 

 

  

Afspraak Maken?

Je kunt een afspraak met mij maken door een mailtje te sturen of een berichtje via het contactformulier. Binnen 24 uur zal ik jouw mail beantwoorden. Ook bij vragen mag je mij mailen, ik help je graag!

 

 

 

 

 

stuur een Email facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

Kosten

Kosten Healing in de praktijk: 40 euro

Healing op afstand: 20 euro

Reading : 65 euro

Coaching : 65 euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer

De helende diensten en informatie aangeboden door Jessica van Lingen zijn niet bedoeld als vervanging voor professionele medische en / of psychiatrische behandeling en advies. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen medische behandeling en zorg. In alle gevallen is het raadzaam dat je doorgaat met de medische behandeling, zoals voorgeschreven door jouw reguliere zorgverlener. Echter, healing kan een positieve aanvulling op de reguliere medische zorg zijn en op jouw welbevinden.

 

 

 

 

 

Contact

Je kunt een afspraak met mij maken via dit contactformulier. Ook bij vragen mag je mij mailen, ik help je graag!