Healing voor een hond

1 december 2015 door Jessica in Healing 0 reacties
Slide Image
Healing voor een hond

Veel mensen vinden het geven of het ontvangen van een healing allemaal maar abacadabra, hocus-pocus. Af en toe probeer ik het uit te leggen maar eigenlijk is het meer iets wat je moet ervaren. Het heeft te maken met energie en zo… Tja, je zou denken, dat wat je niet ziet, is er niet. Een misrekening, kan ik je vertellen. Afgelopen jaren heeft mijn rationele brein hier een aardig robbertje mee gevochten. Dat kan toch niet?! Veel behandelingen ontvangen, gegeven en ervaren, dat maakte dat ik ervan overtuigd raakte dat healing fantastisch is, hoe ongrijpbaar ook. Ondertussen heb ik al aardig wat mensen een behandeling mogen geven.

Op een gegeven moment loopt het lekker, denk je dat je het ‘snapt’. Totdat ik een berichtje kreeg van iemand die vroeg of ik een healing wilde geven aan haar hond die op sterven ligt. Ik weet dat er mensen zijn die dat doen, healing geven aan dieren. Ik zelf heb dat nog nooit gedaan, nooit over na gedacht en ik had dan ook geen idee of ik het kan. Ik begon te twijfelen, ik wil tenslotte iemand geen valse hoop geven. Eerlijk heb ik haar verteld dat ik geen idee had of het zou lukken maar dat ik het wel wilde proberen.

Voor mijzelf was het een les in vertrouwen op de Spirituele Wereld, de energie. Ik doe namelijk niks tijdens de behandelingen. Als ik een healing geef, ben ik slechts een doorgeefkanaal. Het is niet aan mij wat er wel of niet gebeurt. Voor wie ik bezig ben. Of het een man, vrouw of kind is. Of een hond…

Zoals de baas van de hond aangaf; een hond heeft geen last van placebo-effect, kan het niet gaan beredeneren. Daarom waren wij allebei blij en verrast dat de hond direct na de healing lekker ging slapen en de dag na de behandeling opeens buiten ging rennen terwijl hij al dagen ziek was.

Hoe bijzonder is dat? Voor de hond was de healing goed. Voor mij ook, ik ben opnieuw verwonderd over wat mogelijk is.

<3