Hoe vaak?

25 februari 2019 door Jessica in Blog 0 reacties
Slide Image
Hoe vaak?

De reden dat ze een healing wil, is dat ze last van haar rug heeft. Maar, zegt ze erbij, er zijn ook wel andere dingen die spelen hoor! Ze is niet tevreden over haar werk, ze wil afvallen en haar relatie met de familie loopt niet helemaal lekker. ‘Kan jij dat allemaal even ‘weghealen’ en oplossen?’, grapt ze, met een serieuze ondertoon.

Was het maar zo makkelijk, had ik daar maar grip op. Ik leg haar uit dat een healing niet te sturen is. Het klinkt misschien heel gek, ik bepaal niet wat er gebeurt of hoe en wanneer. Ik ben slechts een doorgeefluik. Ik wéét hoe zwak het eigenlijk klinkt; ik geef healing maar weet niet wat er gebeurt, hoe het gebeurt, waarom het gebeurt en ik weet ook niet of je dat krijgt waar je om vraagt. Wat ik echter wel weet is dat je dat krijgt wat je nodig hebt (dat is soms iets heel anders dan wat jij wil..) en dat je het aan kan. Soms moet er eerst iets anders gebeuren, zoals bij de boven genoemde dame, met haar zere rug. Ik vertrouw de energie die doorgegeven wordt tijdens de healing voor 100%, ‘zij’ (de spirituele energie) weten wat zij moeten doen, dat kunnen wij mensen met ons hoofd niet bepalen. Ook ik vind dit vaak lastig. Ik zou graag willen weten van te voren wat er gaat gebeuren, hoe vaak een healing ingezet moet worden en of de klachten zullen verdwijnen. Maar helaas, dat werkt niet zo. Elke healing is anders, elk mens is anders, elke situatie is anders.

Bij de bovengenoemde dame zijn we gestart met een healing, in dit geval op afstand. Ze vond het allemaal wel fijn maar die pijn in de rug, die ging niet over…wel merkte ze dat ze anders ging eten. Ze vroeg om een nieuwe healing en zo gingen we stap voor stap verder. Zij bepaalde wanneer ze wilde, we maakten dan een afspraak en deden een healing. Meestal eens per twee weken. Stap voor stap. Het is mooi om te lezen (we mailen elkaar na de behandeling) dat het steeds beter met haar gaat. Het zijn kleine stapjes. Soms op gebieden waar ze het niet verwachtte. Ze krijgt steeds meer vertrouwen in het proces, dat het gaat zoals het gaat, dat het komt zoals het komt.

Nu, na een stuk of tien healingen gaat het ook beter met haar rug. De behoefde aan een healing wordt nu ook vanzelf minder. Ze vraagt nu minder vaak om een healing. Het gaat nu goed met haar. Dat is zo mooi, bij iedereen is het anders en gaat het anders. Heb vertrouwen in het proces. Je krijgt dat wat je nodig hebt en aan kan.