Kruisende Paden

4 september 2016 door Jessica in Blog 0 reacties
Slide Image
Kruisende Paden

Deze week kreeg ik een vraag van een vriendin of ik haar buurvrouw een healing wilde geven. Let wel, ik ken die buurvrouw helemaal niet. Ik ging akkoord, gaf aan dat ik die avond om 8 uur voor deze dame ‘ging zitten’ om zodoende op afstand een healing te geven. Ik kreeg de naam van de buurvrouw en mijn vriendin ging haar buurvrouw vertellen hoe laat ze even mocht gaan liggen om healing te ontvangen, gewoon in haar eigen woonkamer. Het was fijn om een dag later te horen dat de buurvrouw veel baat heeft gehad van de healing, nu veel minder pijn heeft en beter kan slapen.

Waarom ik dit nu vertel is om aan te duiden hoe bijzonder het eigenlijk is; dat die buurvrouw via mijn vriendin bij mij ’terecht komt’. Alsof er onzichtbare draden zijn die ons allen verbindt. Bijna alle mensen die ik mag behandelen komen via via. Het voelt alsof het geen toeval is. Ik ken iemand die jij ook kent. Of jij hoort van iemand wat ik doe en waar ik zit. Wij spreken elkaar ’toevallig’. Jij ziet mij reageren op iets op Facebook. Jij vindt mijn website tussen alle andere websites.

Ik geloof wat dat betreft niet in toeval. Het is mij te vaak zo gegaan. Het is elke keer weer bijzonder om te merken hoe paden kunnen kruisen. Dat wij als ‘vreemden’ opeens elkaar ontmoeten, op wat voor manier of op welke manier dan ook. Dat maakt het ook zo mooi. Het is niet voor niets dat jij dit nu leest nadat ik dit heb geschreven.

Sommige mensen kende ik al voordat ze überhaupt een healing wilden ontvangen. Via mijn werk als mondhygiënist, via Facebook, via de buurt waar ik leef, vrienden, familie. Soms zijn het volslagen vreemde mensen. Toch klopt het moment waarop zij contact met mij opnemen voor een healing. Daar ben ik van overtuigd. Op ieders eigen moment en eigen tijd. Die is voor iedereen immers anders.

Het kan best zijn dat jij dit nu leest en denkt dat healing niks is voor jou. Dat het helemaal niet bij jou past. Dat je dit allemaal vreemd vindt of raar. Geen probleem, is natuurlijk prima. Wat ik wel aardig vind is dat je wel deze tekst helemaal hebt gelezen. Misschien er over na gaat denken. Of dat er een zaadje is gepland. Je dit laat bezinken of er meer informatie over gaat opzoeken of navragen. Toch leuk.

Mocht je vragen hebben of opmerkingen, mail me dan. Ik help je graag.