Reading - Enschede-Haaksbergen

Als medium kan ik je een psychic reading of een mediamieke reading geven. Combineren van een psychic en mediamiek consult is mogelijk.
Reading

 

 

 

 

  

Reading

Met psychic reading kan ik voelen wie jij werkelijk bent, jouw kracht en jouw mogelijkheden. Zo krijg jij inzicht in waar je staat en waar je wilt staan. Met een mediamieke reading maak ik contact met een overleden dierbare en soms kunnen dat ook meer personen zijn. Combineren van een psychic en mediamiek consult is mogelijk.

  

 

 

 

 

Contactgegevens

 

 

 

 

 

 

Psychic Consult

In essentie bepaal jij wie je bent, hoe je leeft, waar je naar streeft en hoe je je voelt. In de vaart van ons dagelijks leven staan we daar niet altijd voldoende bij stil of geven het niet de hoeveelheid aandacht en liefde die het verdient. We piekeren, doen dingen die we eigenlijk niet willen, vervallen in patronen of blijven hangen vast in vicieuze cirkels. Dat is normaal, herkenbaar maar ook doorbreekbaar. Hoe? Door keuzes te maken, voor jezelf, keuzes die je maakt vanuit je hart.

Dat klinkt makkelijk maar in de praktijk is dat best lastig. Een readingsessie helpt je de weg te vinden naar je eigen kracht, naar jouw eigen ik. Als je daadwerkelijk in je eigen kracht staat, voel je wat je moet doen om jouw verandering in gang te zetten. Om te kunnen leven naar je hart. Met een psychic reading kan ik voelen wie jij werkelijk bent, waar jij van houdt, wat jij kan en graag wil. Ik voel jouw knelpunten, jouw kracht, jouw onzekerheden en jouw mogelijkheden. Ik benoem ze in de realiteit van je leven, in relatie tot je werk, sociale omgeving, gezin, etc. Zo krijg jij inzicht in waar je staat en waar je wilt staan en hoe je daar daadwerkelijk naartoe kan groeien met de mogelijkheden en middelen die jij bezit.

 

 

 

Recensies

 

 

 

 

 

 

Mediamiek Consult

Ik kan ook mediamiek werken. Dat wil zeggen dat ik contact maak met een overleden dierbare en soms kunnen dat ook meerdere personen zijn. Het is niet zo dat wij samen kiezen met wie ik contact maak, dat is altijd afwachten. Het kan dus voorkomen dat ik met iemand anders contact krijg dan jij verwacht. Jij zal zelf herkennen met wie ik contact heb. Ik beschrijf namelijk de persoon, gebeurtenissen uit zijn of haar leven of ik omschrijf herinneringen die jij met hem of haar deelt. Door de herkenning die jij ervaart zal jouw dierbare weer even dichtbij zijn. Gedurende deze sessie krijg ik ook vaak een boodschap van de overleden dierbare door, troostend of ontroerend, bemoedigend of bevestigend

 

 

 

Blog