Vier maanden verder

30 april 2016 door Jessica in Healing 0 reacties
Slide Image
Vier maanden verder

Het was een heel gek gevoel, in januari 2016, toen ik begon met mijn praktijk voor healing. Met nul ‘klanten’. Al had ik jarenlang af en toe wat healing gegeven, erin verdiept en er over nagedacht. Een fijne behandelruimte gemaakt thuis, wat goed voor mij voelt maar zeker ook voor mijn bezoekers, die voor een healing komen. Een ruimte waar het altijd weer prettig terugtrekken is. Waar ik ook altijd zit bij het geven van een afstandsbehandeling, terwijl jij thuis op jouw eigen bank zit of op jouw bed ligt. Visitekaartjes maken, website. Zonder ‘marktonderzoek’, zoals dat gaat bij het opzetten van een mondhygiënepraktijk.

Het beginnen van een healingpraktijk was het volgen van mijn hart, niet mijn hoofd.

In het begin dacht ik wel eens, wie zit er op mij te wachten? Wie gaat er komen?

Komt er überhaupt wel iemand? Elke keer weer kreeg ik dat onderbuikgevoel; het komt goed. Heb vertrouwen. Het geven van dit soort behandelingen doe ik met zoveel liefde en passie dat ik elke keer weer dankbaar ben dat ik dit mag doen.

Mensen op deze manier mag helpen.

Het is grappig hoe het gaat. De eerste bezoekers waren vriendinnen, kennissen.

Mensen die een tip van een ‘collega-healer’ kregen. Een moeder van een vriendin.

Iemand via Facebookpagina, Jessica van Lingen Healing. Patiënten van de mondhygiënepraktijk. Het rolt vanzelf uit.

Elke keer weer ben ik blij dat ik de deur voor mijn bezoeker mag openen. Een healing mag geven. Het maakt niet uit hoe vaak, hoe veel, wanneer. Elke keer is weer bijzonder en mooi. Na de behandelingen krijg ik vaak enthousiaste reacties via mail, Whatsapp of sms. Daarom ben ik nog steeds erg blij dat ik ben gestart met de healingpraktijk.