Wendela

10 september 2017 door Jessica in Recensies 0 reacties
Wendela

Ik heb een healing gehad van Jessica. Zelf ben ik wel wat bekend met energiewerk, maar wilde het zelf weer eens ondergaan, omdat ik wat vastzit in mijn leven en herstellende ben van een burn out/ depressie. Ik kon tijdens de healing de energie goed voelen (dat is voor iedereen persoonlijk) en nadien was er tijd om even bij te komen. We hebben nog even nagepraat. Ze vertelde dat er veel gewerkt is op mijn baarmoeder-gebied en het 3e chakra- de zonnevlecht. Een paar dagen na de healing ben ik op vakantie gegaan en na enkele dagen brak spontaan mijn menstruatie door. Dit was voor het eerst sinds 8-10 jaar! Ik had al wel een gevoel dat het zou kunnen komen (over enige tijd misschien, ik was ook enkele kilo’s aangekomen, maar twijfelde er ook aan of het ├╝berhaupt terug zou kunnen komen) maar dit was totaal onverwacht! Ik had dan ook geen maandverband etc. bij me. Maar het was zo positief dat ik dit weer mocht ervaren, ondanks alle ongemak dat erbij hoort. Mijn lichaam functioneert weer zoals het hoort. Wat een cadeau.

De healing heeft zoveel voor me gedaan. Ik voel me meer vrouw, niet alleen van buiten, maar nu ook van binnen. Heel Veel Dank, Jessica & de (universele) energie! Dat wat op dat moment nodig was, is geheeld. Vanuit hier kan ik verder met mijn proces, mijn weg. En wanneer ik voel dat het nodig is, zal ik nog eens een healing ondergaan.
Jessica is integer en to the point. Er zijn niet veel woorden of gesprekken nodig, maar het magische effect liegt er niet om…