Wie je werkelijk bent

6 november 2016 door Jessica in Blog 0 reacties
Slide Image
Wie je werkelijk bent

Als healer kijk ik anders naar je. Ik voel wie je werkelijk bent. Het is niet belangrijk voor mij hoe je eruit ziet, wat je aan hebt, welk werk je doet. Ik werk met jouw hart en ziel. Voor mij is iedereen prachtig en mooi. Ik luister naar wat jouw ziel mij vertelt, wat jouw hart mij toefluistert. Ons woordenschat is zo beperkt; we kunnen nooit volledig benoemen wat we werkelijk willen zeggen. Onze hersenen kunnen niet bedenken wat we werkelijk willen. Het is de kunst van het luisteren naar het hart. Het voelen in de ziel. Wat geven zij aan?

Als je je eenzaam voelt, onbegrepen en alleen. Geen connectie voelt. Je niet meer weet hoe het moet. Tijdens een healing leer je weer voelen wie je werkelijk bent. Wat je echt wil. En dat kan zomaar zijn dat het jou inspireert dingen totaal anders te doen. Stappen te nemen die je eerst niet eens kende. Jouw slaapproblemen, jouw piekermomenten, het hoofd wil je zo graag helpen. Luister naar jouw hart. Wat wil het zeggen? Trek je terug, ga naar buiten. Luister eens naar de wind, de vogels en vooral de stilte want zij vertelt zoveel. Voel de warmte van de zon. De kou van jouw handen. Zeg een tijd niks en voel.

Tranen rollen over de wangen. Analyseer ze niet. Veroordeel ze niet. Ze mogen er zijn. Ook zij zijn van jou. Voel ze en hoor jouw hart bonken en luister wat ze zegt. Zij wil het anders, het voelt niet goed. Durf de stappen te nemen, eerst klein en dan groter. Ja, het is eng in het begin. De weg nog onduidelijk. Een stap naar voren is beter dan stil staan. Voel. Voelt het beter? Voelt het anders? Lichter? Komt er een glimlach op jouw gezicht? Je luistert nu meer naar jouw ziel, zij vertelt wat je werkelijk wilt.

Ik help je, met de eerste stappen. Laat jou voelen dat je het kan. Samen, stap voor stap. Euforie als het gaat, troost als het wat langer duurt. Als een ui pellen we laag voor laag af. Het maakt niet uit waar je voor komt, wie je bent. Waar je last van hebt. Ik zie wie jij werkelijk bent, je bent prachtig!