Zo kan het ook

28 maart 2016 door Jessica in Blog 0 reacties
Slide Image
Zo kan het ook

Via via had ze de tip gekregen om een afspraak bij mij te maken voor een behandeling. Diegene die de tip gaf behandelt zelf ook maar woont verder weg. Ze zocht iemand die dichter bij haar in de buurt zit.
Het duurde even voordat ze contact zocht. Omdat ook de afstand van haar huis naar mij haar ook te groot bleek besloten we een afstandsbehandeling in te plannen. Door omstandigheden was ik genoodzaakt haar afspraak te verschuiven. Ze mailde terug; ‘laat maar, ik zie ervan af…’. Ik merkte dat ze vooral stoeide met haar gevoel en verstand; kan dat wel? Zou ├╝berhaupt een healing werken? Laat staan op afstand? Wel jammer, vond ik toen, want ik had wel zin in deze behandeling.

Maanden later nam ze weer contact op, via Messenger van Facebook (mijn pagina heet daar Jessica van Lingen Healing). Ze wou het toch proberen. Ook deze keer koos ze voor een afstandsbehandeling. De afspraak werd geplaatst op de volgende dag. Ik gaf haar het advies de website even te lezen, als voorbereiding. De meeste mensen komen de eerste keer bij mij thuis voor behandeling en dan drinken we een kop thee waarbij ik het een en ander uitleg en eventuele vragen kan beantwoorden. Na de behandeling ga je namelijk gelijk naar huis, om in de energie te (kunnen) blijven.

Voor de behandeling hadden we even contact met elkaar via Messenger (kan ook via Whatsapp of mail), ze was er duidelijk klaar voor, ze had geen vragen. Ik vroeg haar lekker te gaan liggen en ogen te sluiten. Na de behandeling had ik nog even via Messenger aan haar gevraagd hoe het ging. Haar antwoord was kort. Ze zou er nog op terugkomen.

Paar dagen later opnieuw bericht; het ging elke dag steeds beter. ‘Hoe kan ’t???’, vroeg ze. ‘Hoe doe je dat??’. ‘Geen idee’, antwoordde ik, ‘Ik ben slechts doorgeefkanaal, zelf begrijp ik het vaak ook niet. Ik heb het losgelaten, het werkt. Dat is het belangrijkste.’

Voor mij opnieuw de bevestiging; jij vraagt om een behandeling als jij daar behoefde toe voelt. Het komt altijd op het juiste moment. Ook was ik ervan onder de indruk dat je ook iemand kunt behandelen als je hem of haar nog nooit in echt hebt gezien. Ergens wist ik dat wel maar toch prachtig als je dat mag ervaren.