01
Leefstijlcoach

Ik begeleid je naar duurzame veranderingen op het gebied van leefstijl (bewegen, voeding, slaap, stress, verslaving, ontspanning). Jij houd de regie, ik ondersteun je in het veranderproces. We kijken naar alle aspecten om te zien waar je winst kunt halen en ik sluit aan bij de keuzes die jij wilt maken, wat je wilt en kunt veranderen.

02
Leefcoach

Iedereen heeft het, die ene droom of wens waar je zo intens naar verlangt, misschien je hele leven al. Dromen waar je in gelooft en die je als doel stelt kunnen wel uitkomen. Ander werk, eigen bedrijf opzetten, grote reis maken, een verhuizing bijvoorbeeld. Ik kan je helpen met het onderzoeken ervan.

03
Mediumschap

Ik geef privé-consulten (reading). Wanneer je dat wilt kan dat ook via Zoom. Je hoeft niets te vertellen. Ik wil alleen weten of je een consult wilt dat vooral over jou gaat en dingen die spelen in jouw leven, of een consult waarin ik contact voor je maak met een overledene. Ik kan je helpen om jouw intuïtie en je zesde zintuig te leren kennen en te ontwikkelen. Hierin kan ik je in begeleiden zodat je het gaat begrijpen en je er comfortabeler mee gaat zijn.

Leefstijlcoach.

Heb je genoeg energie om dingen die je wil doen en die je moet doen? Ben je in balans? Eet je gezond en beweeg je genoeg? Overgewicht en te weinig bewegen kunnen leiden tot obesitas, hart-en vaatziektes en diabetes. Met andere woorden, hoe zit het met jouw leefstijl?

Door met jouw leefstijl aan de gang te gaan neem je regie over jouw eigen gezondheid. Een gezonde leefstijl bestaat uit verschillende factoren; bewegen, voeding en ontspanning.

In de coaching gesprekken ga je ontdekken wat jouw valkuilen zijn en hoe je hiermee om kunt gaan. Jij neemt zelf de verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid, ik help je met het ontdekken van wat bij jou past en wat voor jou werkt. De stappen/stapjes die we zetten zijn op maat van wat jij aan kan. Elk traject is anders, ieder is tenslotte uniek en daar past een persoonlijk plan bij.

Gezondheid is meer dan afwezigheid van ziekte. Het gaat om je prettig voelen op lichamelijk, mentaal en sociaal gebied.

Leefcoach.

Je hebt het gevoel dat je stil staat, dat er niets gebeurt. Je ben ontevreden over jouw leven of over jezelf en je voelt tegelijkertijd dat je niet in staat bent om in actie te komen. Of je hebt grote dromen, wensen waarvan je niet weet hoe dat op te pakken. Het gevoel dat het leven langs je heen glijdt. Dat je niet echt in het leven staat. Je denkt en piekert hier veel en vaak over.

Ik kijk eerst samen met je naar waar je stilstand of frictie ervaart. In je werk? In jouw relatie? In vriendschappen? In je persoonlijke ontwikkeling? Welke dromen heb je? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Waar zou je verandering in willen brengen? Werk aan de winkel: hoogste tijd om samen te (her)ontdekken wat voor jou belangrijk is je leven, waar je echt energie van krijgt blij van wordt. Dit betekent dat we samen kijken naar wat realistisch en haalbaar is en welke veranderingen er nodig zijn om daar te komen.

juni 2023
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
01
Voor Werknemers

Je zoekt meer balans tussen werk en privé. Jouw agenda is overvol en je overziet het niet meer. Je wilt graag werken aan jouw gezondheid, timemanagement of de overbelasting die je voelt. Voor jouw werkgever is het fijn als je lekker in je vel zit want dat heeft ook weer een positief effect op jouw werk. Veel werkgevers bieden de mogelijkheid om een paar coaching-sessies in te zetten om jou hierin te ondersteunen. Ik kom graag langs op locatie om kennis te maken om met jou en jouw werkgever een plan te maken voor wat ik voor jullie kan betekenen.

02
Voor ondernemers

Ben jij een ondernemer en gaan jouw gedachten naar coaching of workshops op locatie? Ik kom graag langs om te sparren, ideeën uit te werken en de mogelijkheden te bespreken. Na ontvangst van jouw mail neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Mediumschap.

Ik geef privé-consulten (reading). Wanneer je dat wilt kan dat ook via Zoom. Je hoeft niets te vertellen. Ik wil alleen weten of je een consult wilt dat vooral over jou gaat en dingen die spelen in jouw leven, of een consult waarin ik contact voor je maak met een overledene, soms kunnen dat ook meer personen zijn. Een combinatie van beide kan ook. Natuurlijk is een consult spannend. Maar het is belangrijk om er positief en open minded in te gaan.

Intuïtie: iedereen heeft het. Ook jij. Ik kan jou helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling in jouw gevoeligheid. Misschien wil je weten wat mediumschap inhoudt. Graag geef ik jou uitleg over hoog gevoeligheid. Daarnaast werk ik met plezier met jou samen om jouw spiritualiteit te onderzoeken. Het zijn vaak hele mooie consulten vol fijne momenten en prachtige ontdekkingen. Dit kan ook via Zoom.

Healing: Healing is een passieve behandeling die zowel fysiek, emotioneel of mentaal kan helpen doordat het jouw zelf genezend vermogen in gang zet. Bij klachten op fysiek niveau
zoals slecht slapen, pijn, onrust of vermoeidheid. Maar ook op emotioneel en mentaal niveau, bijvoorbeeld bij zorgen, stress, verdriet en spanning.

Healing is nooit een vervanging van reguliere zorg en er zijn geen garanties te geven op het herstelproces Een healing duurt meestal 10/15 minuten en je kan, indien gewenst, het ontvangen na een consult (zit dan bij de prijs inbegrepen) Wil je alleen een healing? Mail mij dan even dan maken we een korte afspraak tegen een gereduceerd tarief. Healing kan ook op afstand.