01
Spiritueel-coach

Ik kan je helpen om jouw intuïtie, jouw zesde zintuig te leren kennen. Ik kan je hierin begeleiden zodat je het gaat begrijpen en er comfortabeler mee zult zijn. Laat me weten waar je nieuwsgierig naar bent. Ik kan je hulp bieden bij het ontdekken van jouw spiritualiteit, gevoeligheid, en/of mediumschap.

02
Leef-coach

Je hebt een droom of wens waar naar verlangt, misschien je hele leven al. Dromen waar je in gelooft en die je als doel stelt kunnen wel uitkomen. Betere gezondheid, ander werk, een eigen bedrijf opzetten, een grote reis maken bijvoorbeeld. Samen kunnen we het onderzoeken en bekijken hoe jij jouw doelen kunt behalen.

03
Medium

Ik geef privé-consulten (reading). Wanneer je dat wilt kan dat ook via Zoom. Je hoeft niets te vertellen. Ik wil alleen weten of je een consult wilt dat vooral over jou gaat en dingen die spelen in jouw leven, of een consult waarin ik contact voor je maak met een overledene.

Spirituele coaching.

Ik kan hulp bieden bij het begrijpen en ontdekken van jouw (hoog)gevoeligheid. Het kan zijn dat je dingen ziet en ervaart die je niet snapt, waar je misschien bang voor bent of ’s nachts wakker van schrikt. Voel je dingen aan en snap je niet wat dat wil zeggen, waar het vandaan komt en wat je ermee wil of kan. Misschien wil je weten wat jouw spiritualiteit inhoudt. Het kan zijn dat je nieuwsgierig bent, meer wil weten en wil ontdekken over spiritualiteit, gevoeligheid en/of mediumschap.

Ik kan je begeleiden in jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat kan gaan over contact maken met jouw eigen ziel, het leren lezen van iemands energie of contact maken met de spirituele wereld. Het kan zijn dat een consult jou al goed op weg helpt, het kan ook zijn dat je liever meer afspraken wil. Het is zo fantastisch als jij jouw intuïtieve zelf ontdekt en in balans brengt met je mentale kracht. Ik vind het een prachtig proces om je daarmee te helpen!

Gezondheid is meer dan afwezigheid van ziekte. Het gaat om je prettig voelen op lichamelijk, spiritueel en mentaal gebied.

Leef-coach.

Je hebt het gevoel dat je stil staat, dat er niets gebeurt. Je ben ontevreden over jouw leven of over jezelf en je voelt tegelijkertijd dat je niet in staat bent om in actie te komen. Of je hebt grote dromen, wensen waarvan je niet weet hoe dat op te pakken. Het gevoel dat het leven langs je heen glijdt. Dat je niet echt in het leven staat. Je denkt en piekert hier veel en vaak over.

Ik kijk eerst samen met je naar waar je stilstand of frictie ervaart. In je werk? In jouw relatie? In vriendschappen? In je persoonlijke ontwikkeling? Welke dromen heb je? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Waar zou je verandering in willen brengen? Werk aan de winkel: hoogste tijd om samen te (her)ontdekken wat voor jou belangrijk is je leven, waar je echt energie van krijgt blij van wordt. Dit betekent dat we samen kijken naar wat realistisch en haalbaar is en welke veranderingen er nodig zijn om daar te komen.

juli 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
01
Voor Werknemers

Je zoekt meer balans tussen werk en privé. Jouw agenda is overvol en je overziet het niet meer. Je wilt graag werken aan jouw gezondheid, timemanagement of de overbelasting die je voelt. Voor jouw werkgever is het fijn als je lekker in je vel zit want dat heeft ook weer een positief effect op jouw werk. Veel werkgevers bieden de mogelijkheid om een paar coaching-sessies in te zetten om jou hierin te ondersteunen. Ik kom graag langs op locatie om kennis te maken om met jou en jouw werkgever een plan te maken voor wat ik voor jullie kan betekenen.

02
Voor ondernemers

Ben jij een ondernemer en gaan jouw gedachten naar coaching of workshops op locatie? Ik kom graag langs om te sparren, ideeën uit te werken en de mogelijkheden te bespreken. Na ontvangst van jouw mail neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Medium.

Ik geef privé-consulten (reading). Wanneer je dat wilt kan dat ook via Zoom. Je hoeft niets te vertellen. Ik wil alleen weten of je een consult wilt dat vooral over jou gaat en dingen die spelen in jouw leven, of een consult waarin ik contact voor je maak met een overledene, soms kunnen dat ook meer personen zijn. Een combinatie van beide kan ook. Natuurlijk is een consult spannend. Maar het is belangrijk om er positief en open minded in te gaan.

Intuïtie: iedereen heeft het. Ook jij. Ik kan jou helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling in jouw gevoeligheid. Misschien wil je weten wat mediumschap inhoudt. Graag geef ik jou uitleg over hoog gevoeligheid. Daarnaast werk ik met plezier met jou samen om jouw spiritualiteit te onderzoeken. Het zijn vaak hele mooie consulten vol fijne momenten en prachtige ontdekkingen. Dit kan ook via Zoom.

Healing: Healing is een passieve behandeling die zowel fysiek, emotioneel of mentaal kan helpen doordat het jouw zelf genezend vermogen in gang zet. Bij klachten op fysiek niveau
zoals slecht slapen, pijn, onrust of vermoeidheid. Maar ook op emotioneel en mentaal niveau, bijvoorbeeld bij zorgen, stress, verdriet en spanning.

Healing is nooit een vervanging van reguliere zorg en er zijn geen garanties te geven op het herstelproces Een healing duurt meestal 10/15 minuten en je kan, indien gewenst, het ontvangen na een consult (zit dan bij de prijs inbegrepen) Wil je alleen een healing? Mail mij dan even dan maken we een korte afspraak tegen een gereduceerd tarief. Healing kan ook op afstand.